Bel 101 voor dringende politiehulp | Politie nodig, niet dringend? Bel 011 27 95 79

dringend 101
niet dringend 011 27 95 79

20 dec 11 Processen-Verbaal voor rijden onder invloed bij BOB-controles tijdens het voorbije weekend: vier rijbewijzen onmiddellijk ingetrokken

11 Processen-Verbaal voor rijden onder invloed bij BOB-controles tijdens het voorbije weekend: vier rijbewijzen onmiddellijk ingetrokken

Bij BOB- en snelheidscontroles tijdens het voorbije weekend in de politiezone Beringen/Ham/Tessenderlo werden 11 processen-verbaal opgesteld voor rijden onder invloed van alcohol en/of verdovende middelen. Vier rijbewijzen werden onmiddellijk ingetrokken.

In Beringen werd onder meer gecontroleerd in de Pieter Vanhoudtstraat en op de Paalsesteenweg, in Ham in de Heidestraat en in Tessenderlo op de Hulsterweg.

Er werden 11 processen-verbaal opgesteld voor rijden onder invloed van alcohol en/of verdovende middelen. Vier rijbewijzen werden onmiddellijk ingetrokken.
870 Voertuigen werden gecontroleerd op snelheid. 22 Bestuurders reden te snel en werden geverbaliseerd.

Andere overtredingen werden vastgesteld inzake het niet-dragen van de veiligheidsgordel, inbreuken op de technische eisen van het voertuig en het besturen van een voertuig met een niet geldig rijbewijs.