Bel 101 voor dringende politiehulp | Politie nodig, niet dringend? Bel 011 27 95 79

dringend 101
niet dringend 011 27 95 79

01 nov Zwaargewond slachtoffer aangetroffen op Albert I laan in Beringen – Getuigen gezocht

Zwaargewond slachtoffer aangetroffen op Albert I laan in Beringen – Getuigen gezocht

Op 1 november, omstreeks 02:00 uur, werd de lokale politie van Beringen/Ham/Tessenderlo gealarmeerd over een ernstig gewonde man die langs de weg werd aangetroffen.

Het incident vond plaats in de nabijheid van een geparkeerd voertuig ter hoogte van de Albert I laan in Beringen. Het slachtoffer, een 24-jarige man, werd met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Uit de voorlopige bevindingen van het initiële onderzoek door de lokale politie blijkt dat het slachtoffer op zaterdagochtend op de Albert I laan in Koersel liep. Hij bevond zich op het fietspad aan de rechterkant van de rijbaan, in de richting van Koersel centrum. Rond 2 uur naderde een voertuig op de Albert I laan komende vanuit de richting van Beringen en rijdend in de richting van Koersel centrum. Het voertuig raakte het slachtoffer aan de rechterzijde waardoor het slachtoffer ten val kwam naast een geparkeerd voertuig. De exacte omstandigheden van het ongeval worden momenteel verder onderzocht.

De lokale politie Beringen/Ham/Tessenderlo en het Parket van Limburg roepen getuigen op die mogelijk informatie hebben over de gebeurtenissen op woensdagochtend. De bestuurder van het betrokken voertuig wordt dringend verzocht zich bij de politie te melden om een verklaring af te leggen.

Indien u over meer informatie beschikt met betrekking tot deze zaak, wordt u vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie op het nummer 011 27 95 79 (tijdens kantooruren) of via het noodnummer 112.