Bel 101 voor dringende politiehulp | Politie nodig, niet dringend? Bel 011 27 95 79

dringend 101
niet dringend 011 27 95 79

04 jul Uitbater en lokale politie arresteren inbrekers na dubbele inbraak in voetbalkantine KVK Beringen

Uitbater en lokale politie arresteren inbrekers na dubbele inbraak in voetbalkantine KVK Beringen

Afgelopen weekend werd de voetbalkantine van KVK Beringen tweemaal getroffen door een inbraak, waarbij waardevolle goederen werden gestolen. Dankzij de snelle reactie van de uitbater en de samenwerking met de lokale politie van Beringen/Ham/Tessenderlo, konden twee verdachten worden gearresteerd.

De eerste inbraak vond plaats op zaterdagnacht in de buitenbar van de voetbalkantine. De rolluiken van de buitenbar waren geforceerd en er werden een koffieapparaat en andere waardevolle goederen ontvreemd. De lokale politie werd onmiddellijk op de hoogte gebracht van het incident.

Helaas werd de kantine op zondagnacht opnieuw het doelwit van een inbraak. Opnieuw werden de rolluiken geforceerd en werden verschillende alcoholische dranken gestolen. De uitbater ontdekte de inbraak en waarschuwde opnieuw de politie.

De politie kon vrij snel 2 verdachten identificeren, een 44-jarige man en een 41-jarige man, beiden zonder vaste verblijfplaats. De twee mannen werden gearresteerd en verhoord. Parket Limburg besloot om de twee verdachten te dagvaarden in snelrecht. Zij zullen zich binnenkort voor hun daden moeten verantwoorden voor de correctionele rechtbank.