Bel 101 voor dringende politiehulp | Politie nodig, niet dringend? Bel 011 27 95 79

dringend 101
niet dringend 011 27 95 79

12 okt Resultaten flitsmarathon

Resultaten flitsmarathon

Motorrijders van de verkeersdienst van politiezone Beringen-Ham-Tessenderlo en twee collega flitsers hebben deelgenomen aan de flitsmarathon.

In Beringen werd snelheidscontrole gedaan op de Tessenderlosesteenweg, Beverlosesteenweg, Korpselsesteenweg en Koolmijnlaan. Er werden in totaal 2839 auto's gecontroleerd. 95 bestuurders reden te snel.

In Tessenderlo werd controle gedaan op de Vorsterweg, Diesterstraat en Kanaalweg. Er werden 1674 auto's gecontroleerd. 120 bestuurders reden te snel. In ham werd controle gedaan op de Wasseven. 234 auto's werden gecontroleerd. 12 bestuurders reden te snel. Er werden 6 bestuurders geverbaliseerd voor het gebruik van een draagbaar telefoontoestel aan het stuur.

Tot slot betrapten de motorrijders in Beringen een jonge bestuurster die met een auto zonder nummerplaten aan het verkeer deelnam. De auto was niet verzekerd, niet ingeschreven en was door de autokeuring afgekeurd. De bestuurster was houder van een voorlopig rijbewijs, had haar begeleider niet bij, maar had wel twee minderjarige passagiers bij. De auto werd door de politie in beslag genomen.