Bel 101 voor dringende politiehulp | Politie nodig, niet dringend? Bel 011 27 95 79

dringend 101
niet dringend 011 27 95 79

14 mrt Politie houdt controle op overlast in Beringen-Centrum

De voorbije dagen hield de lokale politie Beringen/Ham/Tessenderlo controleacties ter hoogte van de bushalte Bogaersveld in Beringen-Centrum. In totaal werden er 41 weggebruikers beboet.


De lokale politie van Beringen/Ham/Tessenderlo voerde de voorbije dagen meerdere controleacties uit ter hoogte van de bushalte Bogaersveld in Beringen-Centrum. De halte, die een belangrijk verkeersknooppunt vormt in het centrum van Beringen, is al langer gekend als een plaats die vaak het middelpunt vormt van zwerfvuil, soms ook vandalisme en frequente verkeersovertredingen.

De politie schreef 22 boetes uit omwille van foutparkeren.  Maar liefst 9 bestuurders negeerden een verbodsbord. 2 Personen werden beboet omwille van het gebruik van de gsm achter het stuur. 5 Wagens waren niet in orde met de wettelijk vereiste documenten (verzekering, keuring, inschrijvingsbewijs) en 2 bestuurders ontvingen een pv omwille van het gebruiken of bezitten van drugs. 1 Chauffeur werd beboet omwille van roekeloos rijgedrag.