Bel 101 voor dringende politiehulp | Politie nodig, niet dringend? Bel 011 27 95 79

dringend 101
niet dringend 011 27 95 79

26 apr Verdachte van een poging tot moord in Beringen wordt nog steeds opgespoord

Verdachte van een poging tot moord in Beringen wordt nog steeds opgespoord

De lokale politie Beringen/Ham/Tessenderlo is nog steeds op zoek naar de verdachte van de feiten van intrafamiliaal geweld te Beringen van gisterennamiddag.  

Op zaterdag 25 april omstreeks 13u30 werd de lokale politie Beringen/Ham/Tessenderlo in kennis gesteld van feiten van intrafamiliaal geweld op de Stalsesteenweg te Beringen. Toen de ploegen de ter plaatse kwamen troffen ze er de 46-jarige moeder en haar 28-jarige dochter aan.  Beiden werden gekwetst afgevoerd naar het ziekenhuis van Hasselt, mochten ondertussen het ziekhuis verlaten maar zijn wel tijdelijk werkonbekwaam.

De 52-jarige stiefvader kon ter plaatse niet meer worden aangetroffen.  Een uitgebreide zoektocht in de omgeving van de woning bleef toen zonder resultaat.

Het parket Limburg werd van de feiten in kennis gesteld en vorderde een onderzoeksrechter die de verdachte met volgend signalement nu laat opsporen wegens poging tot moord. 

BOEJA Alwin °01/10/1967, van Surinaamse origine: 

  • Vermoedelijk drager van een blauwe broek en witte polo
  • +/- 1 m70 groot
  • Spreekt Nederlands met Surinaams accent
  • Donkere huidskleur


De verdachte wordt dringend verzocht zich aan te melden bij een politiedienst.  Personen die meer informatie hebben over betrokkene worden verzocht dit te melden op het algemene nummer van de lokale politie BERINGEN/HAM/TESSENDERLO.