Bel 101 voor dringende politiehulp | Politie nodig, niet dringend? Bel 011 27 95 79

dringend 101
niet dringend 011 27 95 79

16 mrt Toezicht op naleving coronarichtlijn

Ook de lokale politie Beringen/ Ham/Tessenderlo heeft zich georganiseerd op de impact van de maatregelen die de Nationale Veiligheidsraad heeft uitgevaardigd inzake de corona-crisis.

Ook wij beseffen dat het naleven van deze maatregelen cruciaal zal zijn om deze crisis zo snel mogelijk beheersbaar te krijgen.

Daarom werd er dadelijk stevig ingezet op controles in dit verband. Vanuit alle diensten uit ons korps zullen extra “corona”-ploegen samengesteld worden, die als opdracht krijgen intensief te gaan controleren op het strikt naleven van de richtlijnen van de federale overheid op het hele grondgebied van de gemeentes Beringen, Ham en Tessenderlo.

Op deze manier hoopt de lokale  politie Beringen/Ham/Tessenderlo haar steentje bij te kunnen dragen aan het inperken van de verspreiding van het COVID-19 -virus.

Ook volgende week zullen deze controles kunnen bestendigd worden, door het feit dat enkele aspirant-inspecteurs uit de Politieschool Limburg (PLOT) vanaf maandag afgedeeld worden naar onze PZ